منتدايات القديسة انا سيمون

منتدايات القديسة انا سيمون

منتدى مسيحى
 
الرئيسيةمنتديات انا سيماليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلشات انا سيمون للشباب المسيحى فقطدخول

شاطر | 
 

 لفائف بفتيك اللحم المحشوه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Memoooo

avatar

عدد المساهمات : 87
نقاط : 184
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 18/09/2009
العمر : 23

مُساهمةموضوع: رد: لفائف بفتيك اللحم المحشوه   الأحد سبتمبر 27, 2009 4:45 pm

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملكة الحزن
ملكة الحزن
ملكة الحزن
avatar

عدد المساهمات : 323
نقاط : 544
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/08/2009
العمر : 27

مُساهمةموضوع: رد: لفائف بفتيك اللحم المحشوه   السبت سبتمبر 26, 2009 9:22 pm

متخفش يا عماد دة انا هديك الصنية كلهااااااااااااااااااا
امال هجرب في مين ؟؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mizo
mizo
mizo
avatar

عدد المساهمات : 494
نقاط : 1047
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 29/08/2009

مُساهمةموضوع: رد: لفائف بفتيك اللحم المحشوه   السبت سبتمبر 26, 2009 9:15 pm

دودى كنت بهزر معاكى انا بحب الصنف ده ربنا يرزق بعريس غنى وتبعتى لاخوكى الغلبان حته Very Happy Very Happy
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملكة الحزن
ملكة الحزن
ملكة الحزن
avatar

عدد المساهمات : 323
نقاط : 544
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/08/2009
العمر : 27

مُساهمةموضوع: لفائف بفتيك اللحم المحشوه   السبت سبتمبر 26, 2009 9:08 pm



طريقة عمل لفائف بفتيك اللحم المحشيه مع الصوص

المقادير‏:‏

كيلو لحم بفتيك‏(‏ كندوز‏),‏ بصلة متوسطة‏,‏ معلقة كبيرة عصير ليمون‏,‏ ملح‏,‏ فلفل‏,‏ بهار‏,‏ معلقة صغيرة سكر‏,‏ ملعقة كبيرة دقيق‏,‏ ملعقتان كبيرتان سمن‏.‏

للحشو‏:‏

ربع كيلو لحم مفروم‏,‏ بصلة مبشورة ناعما‏,‏ ملح فلفل‏.‏

الطريقة‏:‏

تفرد شرائح اللحم البفتيك وتدق حتي تصير غير سميكة‏.‏

*‏ تبشر البصلة ناعما وتتبل بالملح والفلفل وعصير الليمون والبهار وتتبل بها شرائح اللحم‏.‏

*‏ يجهز الحشو‏:‏ تخلط البصلة بالملح والفلفل وتمزج جيدا باللحم المفروم‏.‏

*‏ تفرد شرائح اللحم وتحشي باللحم المفروم المعد وتلف وتربط كل شريحة بالخيط‏.‏

*‏ يرفع السمن علي النار في صينية وتشوح فيه لفائف اللحم حتي تحمر قليلا ثم ترفع من الإناء‏.‏

*‏ في نفس الإناء يوضع الدقيق ويقلب في السمن المتبقي من التحمير ويقلب علي نار هادئة حتي يحمر قليلا‏,‏ يضاف كوبان من الماء ويقلب المقدار جيدا‏.‏

*‏ يضاف السكر ويقلب ثم تضاف لفائف اللحم ويغطي الإناء ويترك علي نار هادئة مع التقليب من حين لآخر وإضافة قليل من الماء كلما احتاج الأمر حتي يتم النضج‏.‏

*‏ ترفع لفائف اللحم ويفك الخيط وتغرف في طبق التقديم ‏
*‏ يقدم معها أرز أبيض أو مكرونة اسباجيتي‏.‏
منقوووووووووووووووووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
لفائف بفتيك اللحم المحشوه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدايات القديسة انا سيمون :: كل مايهم الاسرة-
انتقل الى: